Frihed til gensidig forståelse

 

Langt de fleste par, der deltager i PGD-programmet har behov for at forstå og blivet beroliget af følgende hovedpunkter:

 

Den teknik, der anvendes til bestemmelse af fosterets køn er i høj grad pålidelig, men som ved enhver medicinsk eller videnskabelig teknik findes der ingen absolut garanti. Vi er i praksis overbeviste om, at alle de vellykkede graviditeter, der opnås gennem programmet, vil resultere i børn med det valgte køn.

 

Det er vigtigt, at deltagende par er indforståede med, at den afsluttende del af behandlingen - embryobiopsien - ikke kan udføres i Storbritannien. Denne del af behandlingen vil foregå på en klinik i udlandet. Den samlede behandling varer en måned - tre ugers kontrol i Storbritannien samt en uge på klinikken i udlandet. Der kan hentes yderligere oplysninger om behandlingens fjerde uge på www.kcrm-ivf.com.

 

Selve kønsselektionen på den nydannede embryo bestående af otte celler, indebærer en mindre risiko for beskadigelse af embryoen eller dennes levedygtighed. På dette tidlige stadie repræsenterer de otte celler det livsbevarende system for embryoens uberørte kerne, som indeholder samtligt genmateriale, der efterhånden udvikles til fosteret. Fjernelse af en enkelt celle fra dette livsbevarende materiale har ingen utilsigtet indvirkning på fosterets udvikling.

 

Mens programmet forventes at give en god graviditetsrate (på grundlag af den "normale" fertilitet hos de deltagende par), bør det ikke forventes at kunne overgå selve naturen - hvor graviditetsraten ligger på ca. 20% *efter normalt, ubeskyttet samleje. Vi forventer i praksis at møde graviditetsraten på 20% ved en enkelt behandlingscyklus, og raten stiger til maksimum på 45% efter tre cykler.

Disse rater er baseret på overførsel af en enkelt embryo og stiger betydeligt, hvis der overføres 2 embryoer eller flere.

 

 

                                                            Click here to complete our Enquiry Form.
                                                                        UK callers Tel 0800 545685
                                                          For callers outside the UK +44 20 3608 4426

 

 

Det hjemmeside tilhører Rainsbury Genders Services. Alle oplysninger der findes på denne hjemmeside gives udelukkende i informativt og uddannende øjemed. Oplysningerne fra dette websted må ikke anvendes til diagnosticering eller behandling af nogen som helst sygdomme eller helbredsmæssige symptomer. Såfremt der opleves symptomer på dårligt helbred, er det vigtigt at man søger råd hos lægen eller en anden kvalificeret institution inden for sundhedssektoren. Vi giver ingen garanti, og er på ingen måde forpligtet over for de oplysninger, der gives her på hjemmesiden. Som tidligere anført, er samtlige oplysninger, der gives her på hjemmesiden udelukkende til oplysende formål, og må kun anvendes efter rådførsel med lægen. Rainsbury Genders Services kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for skader, der opstår som følge af oplysningerne på denne hjemmeside.